Anoraksi eller bulimi - Hvad skal jeg vælge?

Den dag min far blev bøsse

Jeg havde i dag en snak med nogle virkelig skønne kvinder og den samtale fik mig til at gå hjem og skrive det her indlæg. Indlægget har ligget og lagret i min hjerne længe og nu er det modnet færdigt.

På mit tidligere job havde jeg en kollega som synes det var sjovt at høre på alle mine anekdoter fra min barndom. Selvfølgelig var nogle af dem skræmmende og sørgelige, men nogle af dem var altså også lidt sjove.
Særligt når jeg fortæller om min barndom hos min far, så forsøger jeg altid at få lidt humor ind over, for livet med min far var ret tungt og uden humor ville det være for hårdt at tænke tilbage på.

En dag midt i et grineflip, over en af mine historier, udbrød min kollega pludselig: ” Du burde seriøst skrive en bog. Den skal hedde Den dag min far blev bøsse“.
En lidt sjov titel og særligt fordi den del fyldte meget lidt i mine mange historier. Alligevel var det den del hun åbenbart bed mest mærke i. Bogen kunne også hedde Den dag min far blev narkoman eller Den dag min far blev alkoholiker eller Den dag min far svigtede mig, men de ting er åbenbart så normale at de ikke vækker lige så stor opsigt som at have en homoseksuel far.

Min kollegas reaktion er faktisk en reaktion jeg har oplevet rigtig tit. Selv som barn oplevede jeg at de andre børn ikke undrede sig over at min far drak for meget eller der lugtede af hash i hans lejlighed. Men når det kom til hans drengekæreste, så var det alligevel ret opsigtsvækkende. Jeg har ALDRIG oplevet at få negative kommentarer omkring min fars seksualitet, jeg husker faktisk ikke en eneste episode hvor nogle har talt nedladende omkring den del af hans person. Men jeg har tit oplevet at folk er nysgerrige. ” Ej hvordan er det have en far der er bøsse?”. Jamen det er egentlig et meget nemt spørgsmål, for det er aldrig noget jeg har tænkt på. Min far sprang ud da jeg var 4 år gammel og jeg husker derfor ikke andet. Det har altid været meget naturligt for mig og ikke noget jeg har holdt hemmeligt nogensinde. Min far havde mange dårlige kvaliteter, men hans seksualitet var bestemt ikke en af dem.

Jeg ved godt at det ikke er den gængse forestilling om en kernefamilie når man snakker om far, far og børn eller mor, mor og børn. Men kan man ikke selv vælge sin seksualitet, men nogle gange når man at få børn og stifte familie inden at man kommer frem til den erkendelse at man faktisk er mere tiltrukket af sit eget køn. Det er naturligvis en omvæltning for alle, men jeg er overbevist om at et hvert barn til hver en tid vil foretrække at have en glad forælder i et homoseksuelt forhold end en ulykkelig forælder i et hetroseksuelt forhold.

~MARIA~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anoraksi eller bulimi - Hvad skal jeg vælge?