Trøst af ben & jerry's

1 dag, 3 måltider- weekend

Jeg er tidligere kommet med mit bud på en hel sensemenu til hverdagen og nu synes jeg at I skal se et eksempel på hvordan min dag ser ud i weekenden.

Til hverdag spiser jeg altid koldt mad om morgenen , for det meste skyr eller overnight oats. I weekenden har jeg bedre tid og derfor laver jeg ofte noget lidt mere lækkert. Jeg er ikke glad for omelet eller røræg, til gengæld elsker jeg blødkogte æg eller spejlæg som i ser her i eksemplet.

2 spejlæg med 1 Skive ost og hamburgerryg imellem, på en bund af stegte peberfrugter, champignoner og babyblade.

Jeg står senere op i weekenden og derfor er måltiderne også rykket i forhold til hverdagen. Det gør at jeg foretrækker jeg en lettere frokost, da der ikke er lige så langt tid til aftensmaden som vanligt. Min absolut favorit er et tapasfad som dette. Der er hurtigt at tilberede, men ikke helt så nemt at anrette som jeg havde forventet første gang jeg lavede det. Men jeg øver mig gerne igen og igen når nu det smager så godt.

🖐 1+2: bagt sød kartoffel, bagt champignoner, basilikum
🖐 3: serano skinke
🖐 4: lidt vandmelon
Fedt- ost, avokado, pesto

Helt ærligt ser det ikke lækkert ud? Jeg spiser tapas hver uge, men forskellige dage og med forskellige variationer.

Når så vi er nået til lørdag aften, så skal der noget lækkert på bordet. Noget rigtig hyggemad og nogle gange også glas vin. Det sker bare ikke så tit, for helt ærligt er jeg ikke den store vindrikker, selvom jeg egentlig gerne ville være det. Hvis jeg tænker at der skal vin på bordet om aftenen, så er jeg bevidst om at der skal spises mindre hf4 tidligere på dagen. Et typisk lørdag aften kunne se sådan her ud

🖐 1+2: ærter, champignon, persille og løg.
🖐 3: krydret oksekød
🖐 4: brasede kartofler. Vin
Fedt- fløde.

Hvis jeg vil snacke lidt om aften, så spare jeg fedt op i løbet af dagen og spiser mørk chokolade med appelsin – fordi jeg ELSKER mørk chokolade med appelsin, jeg spiser også en engang imellem en pindis fra easis og andre gange siger jeg helt pyt og spiser lidt bland-selv-slik.

Fornuftig mad behøver slet ikke at være kedelig.

 

〰️MARIA 〰️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trøst af ben & jerry's