Endnu en kur?

En atypisk dag

Jeg arbejder normalt i dagtimerne, men da jeg er så privilegeret kun at arbejde hver 4 weekend, så tager jeg tit vikarvagter i mine fri weekender. Her er jeg særligt glad for at arbejde om natten! Men nattevagter rykker på mine spisetider, oftest forsøger jeg at følge mit vanlige mønster med morgenmad når jeg kommer hjem, middagsmad når jeg står op og aftensmad sammen med familien. Men nogle gange er det svært ikke at spise fra kl. 18 til kl. 8 næste morgen når man skal holde sig vågen, så rykker jeg morgenmaden til midt på natten.

Morgenmad
🖐 1+2: peberfrugt og forårsløg
🖐 3: hamburgerryg
🖐 4: ÷
Fedt: brie, dijonaise og pesto

I dag var så lidt anderledes, jeg spiste min morgenmad da jeg kom hjem, men udelod HF4. Min anden spisekasse gemte jeg til aften. På den måde havde mulighed for at spise 2 hele kasser til aften + ekstra HF4 ,hvor jeg skulle mødes med pigerne fra gymnasiet.

Jeg spiste nachochips til velkomst + guacamole. Hovedretten var blandet salat med flødekartofler, kød og flütes med smør. Desserten stod på blandet frugt med chokolade og råcreme.  Det hele smagte fantastisk og egentlig tror jeg at jeg har overholdt dagen rimelig godt kaloriemæssigt.

Det at jeg har mulighed for at rykke rundt på måltiderne på denne måde giver mig en enorm frihed når jeg skal ud og spise. Nogle gange kan det ikke lade sig gøre og så trykker jeg på ‘pyt-knappen’ og forsætter hvor jeg slap ved næste spisekasse.

Aftenens samlet indtag lyder således:

🖐 1+2: 2 håndfulde blandet salat

🖐 3: 1 håndfuld kød, lidt feta.

🖐 4: 1 håndfuld nachochips, 1 håndfuld flüte, 1 håndfuld kartofler, 1 håndfuld frugt

Fedt- 2 spsk avokado, 2 spsk smør, fløde i kartoflerne, lidt chokolade.

Sammenlagt vil det sige at jeg har fået 1 håndfuld HF 4 for meget i dag og lidt ekstra fedt, men mangler 2 håndfulde grønt og 1 håndfuld protein, så mon ikke det opvejer hinanden?  Det tror jeg.

Tak fordi du læste med

〰️MARIA〰️

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en kur?