En atypisk dag

1 dag, 3 måltider – hverdag

Måske du er nysgerrig på at se hvordan mine måltider ser ud på en helt almindelig hverdag? Hvis det er tilfældet, så se da med her.

Jeg har ingen appetit fra morgenstunden, derfor spiser jeg mit første måltid i 10 pausen. Det er aldrig et stort tungt måltid, for jeg har frokost pause igen allerede kl.  kl. 12.30-13.00. Morgenmaden består for det meste af skyr i en eller anden variation, enten sammen med havregryn der har trukket natten over eller som her hvor jeg spiser det med revet gulerod, kanel, nødder og chokolade. Det er den kombination jeg oftest vender tilbage, for den er fantastisk 😍😍😍

🖐 1+(2): gulerod
🖐 3: vanilieskyr
🖐 4: ÷
Fedt- nødder og 70 % chokolade med orange
Smagsgivere – Zero topping.

Jeg forbereder det hjemmefra og gerne aftenen før, så er det bare at sætte sig ned og nyde det i pausen.

Til frokost spiser jeg oftest rester fra aftenen før, men med en lille variation. Dog er jeg helt vild med smørrebrød og derfor ses det også tit i madpakken. Jeg forbereder alt aftenen før. Jeg snitter grønsagerne, deler ægget og skærer kartoflen eller hvad jeg nu har valgt at skulle have med. Det hele komme i små bøtter og når jeg sætter mig ved frokostbordet tager det mig ca. 2 minutter at sætte det hele sammen til et indbydende måltid som her.

🖐 1+2: blomkålsbrød, agurk, tomat, løg, karse
🖐 3: en rest bøf
🖐 4: kartoffel
Fedt- humus, mayonnaise og en smugle i brødet.

Allerede dagen før har jeg en idé om hvilket protein aftensmaden skal bestå af og nogle gange har jeg også et helt måltid planlagt. Men oftest kommer det komplette måltid først til mig på turen hjem i bilen og hvad jeg allerede havde planlagt bliver lavet om.  Min hjerne arbejder åbenbart bedst på hjemturen og jeg får nye idéer, kombinationer der kunne være spændende, samt visuelt vil være tilfredstillende. Jeg ved det er utradionelt og at mange sætter pris på at have en madplan for hele ugen. Jeg fungere ikke til det, det er prøvet, men også kasseret igen.

🖐 1+2: bønner, hvidløg, gulerod, blomkål
🖐 3: hakkebøf
🖐 4: kartoffel
Fedt- humus
Mælkedressing- fraiche 5%
Smagsgivere- chilipasta, krydderier.

Egentlig tænker jeg næsten altid på mad, før i tiden var det bare fordi jeg var sulten, eller havde brug for at trøstespise. Nu er det egentlig bare idéer til kommende måltider, jeg kan ligge om aftenen og få en idé som jeg skynder mig at skrive i et notat på min telefon så jeg kan finde det frem en dag hvor jeg ikke har andet planlagt.

Hvordan planlægger i jeres måltider?

 

〰️MARIA〰️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En atypisk dag