1 dag, 3 måltider - hverdag

“Hvordan har du tid til det?”

🖐 1+2: blomkål, radise, agurk, tomat, rød spidskål, gulerod, salat, dild
🖐 3: kylling
🖐 4: brød
Fedt: ost, græskarkerner
Mælkedressing: 2 spsk fraiche 5%.

Det spørgsmål høre jeg rigtig tit! Og det gør jeg fordi jeg dagligt ligger billeder op af min mad på Instagram  @marias.mad.univers og i den forbindelse tænker lidt over hvordan jeg anretter min tallerken.  Mit svar er altid at det ikke tager særlig langt tid og det synes jeg helt ærligt ikke det gør. Jeg laver min mad som jeg plejer, men tænker måske mere strategisk over hvordan maden skal ligge – mine børn kan godt grine lidt af mig når jeg rykker på et blad eller fjerner en ting, fordi det bare ikke pynter på billedet. Men for mig er det en hobby og jeg har gjort det så længe at det gøres på ingen tid.

Man kan så spørge sig selv hvorfor det er så vigtigt for mig at maden ser godt ud? Er det kun fordi jeg ønsker mange likes? Og svaret er “NEJ” jeg gør det også rigtig meget for min egen skyld. Jeg gør det fordi det holder min motivation oppe, jeg gør det fordi jeg spiser med øjnene og det er bare 1000 gange nemmere at komme igennem en salat som i dag, hvis den ser indbydende ud.

Og salaten i dag smagte fantastisk + Den tog ingen tid. Jeg startede med at gøre ostebrødene klar og imens de kom i toastmaskinen skar jeg det grønne og købekyllingen og lagde på tallerken, samt rørte fraiche med dild. (Toastmaskinen skulle i gang 4 gange fordi min familie spise mere brød end mig) det hele tog under en halv time.

Lyder det ikke nemt?

〰MARIA〰

lavet med friske tomater fra haven og for at kunne sammensætte måltidet med de rigtige håndfulde, så indeholder kødsovsen 1/3 kød og 2/3 grønsager. På den måde kunne jeg tage en håndfuld pasta og 3 håndfulde kødsovs og så passer pengene. 🖐 1+2: pastagrønt, løg, tomater, hvidløg, champignon
🖐 3: oksefars
🖐 4: fuldkornspasta
Fedt- cheddar og olie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 dag, 3 måltider - hverdag