Den dag min far blev bøsse

Så har røgovnen været i gang igen

At jeg elsker mad er bestemt ingen hemmelighed. Det er ikke kun at spise maden som jeg er glad for, men også at tilberede den. Jeg har altid fundet glæde i at sylte, brase og bage. Med tiden er jeg gået fra at tilberede alt min mad i køkkenet til også at anvende grillen mere og ikke mindst at producere mine helt egne røgvarer. Jeg nyder hele processen fra besøget hos slagteren til saltningen, tørringen, røgningen, modningen og til sidst, men ikke mindst at servere det for andre. Jeg havde i dag lidt smagsprøver med på arbejde og det vagte stor begejstring. En enkelt bestilling blev det også til.

I weekenden skal vi have gæster og i den anledning har jeg haft gang i røgovnen igen. Som altid er det koldrøg jeg begiver mig ud i. Denne gang har jeg lavet røget filet, rødvinsmarineret kamsteg, krydret roastbeef, flæskesteg, havattiost og brie. Og helt ærligt, hvis i aldrig har smagt koldrøget havatti, så er i gået glip af noget.

Vi skal selvfølgelig ikke kun have røget kød. Det ovenstående skal indgå i en fordansket version af tapas. Og det skal i naturligvis nok få at se også.

Hvis i er interesseret i at røge jeres eget kød skal i endelig spørge og ellers kan jeg stærkt anbefale “morfars røgovn” på Facebook. En super side, hvis man ikke har problemer med en gang mandehørm og ærlige meninger. De er alle super hjælpsomme, på deres helt egen fason.

~MARIA~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag min far blev bøsse