Pasta med seafood - efter senseprincipperne.

Hvor ser du godt ud!

Findes der noget bedre end når man får ros? Helt særligt er det at få ros for noget man har arbejdet hårdt for. Og jeg arbejder hårdt for mit vægttab, eller hårdt og hårdt. Jeg gør en kæmpe indsats med min kostændring og de fleste dage fungere det egentlig rigtig godt for mig, så er der lige de dage hvor det går helt galt! F.eks hele den uge en gang om måneden som vi kvinder ikke kan komme udenom. Det har jeg de vildeste cravings hele tiden! Jeg kan spise konstant og det må meget gerne være usundt! Det er en hård uge at komme igennem og kræver virkelig al min viljestyrke.

Nå men tilbage til rosen! Jeg taber mig langsomt, ihvertfald i følge vægten. Det går lidt bedre med centimeterne, men ikke så godt som jeg kunne have ønsket mig.  Derfor var det helt fantastisk at komme til fest i går med en masse mennesker jeg kun ser et par gange om året, og de mennesker så ser forandringen der er sket. Flere gange i løbet af aftenen hørte jeg: “hvor ser du godt ud”,  “Hold da op hvor har du tabt dig”, ” Den der kostændring gør da noget godt for dig!” Osv. Det betød virkelig meget for mig, særligt lige efter ‘den der uge på måneden’. Det har givet mig ny energi til at forsætte. For selvom vægttabet hovedsageligt handler om at jeg gerne vil have en sund krop og et sundt forhold til mad, så handler det da også om at jeg gerne vil være ‘normal’ og ikke føle mig som hval i forhold til de andre jeg er sammen med.

Det føles så skønt at blive anerkendt ❤

〰️MARIA 〰️

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med seafood - efter senseprincipperne.