Hvor ser du godt ud!

10 dage med all inclusive = 2kg ekstra på vægten

10 overnatninger i Tyrkiet, hold nu op hvor var det skønt! Solbadning ved poolen, dejligt varmt vand og shopping til langt ud på natten. Kan det blive meget bedre?? JA!! Når man samtidig har all inclusive, med en masse lækker mad  og drinks dagen lang.

Okay drinks blev der ikke mange af, vi var på familieferie og egentlig er jeg ikke hyggedrikker. Jeg drikker kun til fester hvor jeg bevidst går efter en festlig aften hvor jeg vælter lidt rundt. Jeg er ikke typen der tager et glas vin fordi det er weekend, eller en drink fordi det er hyggeligt. Nå, men tilbage til ferien. Mine store anstrengelser med kosten de sidste måneder blev virkelig udfordret. Bufféen var kæmpe stor og der var hver dag nye ting jeg aldrig havde smagt før. Og jeg elsker mad, faktisk alt slags mad. Jeg elsker at blive udfordret og prøve nye smage. Det er sjældent jeg løber ind i noget jeg bare ikke kan lide. Samtidig med at det er en velsignelse, så er det også et problem, for jeg kan ikke sige nej. Jeg bliver nødt til at smage det hele og det kan gå en enkelt dag, men ikke 10. Den helt store udfordring var dessert bufféen, minimum 20 forskellige kager HVER ENESTE AFTEN. Kan du se det for dig?

Den ene halvdel af dessert bufféen.

Jeg valgte allerede inden jeg tog afsted at jeg ikke gad at tænke over mad. Jeg ville ikke begrænse mig selv. Jeg ville ikke komme hjem og ærgre mig over at jeg ikke havde smagt noget som jeg ikke ville kunne smage andre steder. Derfor lagde jeg alle kostregler til side og nød min mad til fulde, helt uden dårlig samvittighed! De 10 dage jeg var afsted, er ikke skyld i min overvægt, de 10 dage ændre ikke meget i det store perspektiv.

Til trods for denne indstilling kom der kun 2 kg tilbage på sidebenene, jeg havde frygtet meget mere. Andre gange har jeg kunne øge vægten med 2 kg på en enkelt weekend.

 

Men nu er jeg hjemme, hverdagen er tilbage og det samme er sense. Hvor der er vilje er der vej.

 

~MARIA~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor ser du godt ud!